Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

30 Mart'ın mimarları

30 Mart

Hedefe kilitlendiler, birlik ve beraberlikleriyle olduğu kadar sürdürdükleri çalışmalarla Gönen'de AK Parti'yi zafere taşıyarak, hem Gönen siyaset tarihine hem de 30 Mart'a damgalarını vurdular. Gönen siyasetinde yeni bir dönemi de başlatan bu ekip,

Hedefe kilitlendiler, birlik ve beraberlikleriyle olduğu kadar sürdürdükleri çalışmalarla Gönen'de AK Parti'yi zafere taşıyarak, hem Gönen siyaset tarihine hem de 30 Mart'a damgalarını vurdular. Gönen siyasetinde yeni bir dönemi de başlatan bu ekip, Gönen siyasi literatürünü altüst etti.
 AKP'nin; 30 Mart zaferinin mimarlarının başında  hiç kuşkusuz gerek aday adaylığı sürecinde gerekse seçim yarışında partili partisiz toplumun büyük kesiminin desteğini arkasına alan Belediye Başkanı Hüseyin Yakar var. Uzlaşı tavrı, hizmet anlayışı ve toplumun her kesimini kucaklayan yaklaşımıyla Gönen halkının sevgisini kazanan Yakar, 125 yıllık Gönen Belediye tarihinde üç kez üst üste seçilmeyi başaran başkan unvanını da kazandı.
 30 Mart'ta AKP'yi zafere taşıyanlar ise sessiz çoğunluğu oluşturan bayanlar. AK Parti Kadın Kolları, iki buçuk aylık seçim sürecinde çalışmaları ve performanslarıyla sandığa imzasını attı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Şebnem Şenyuva, ekibiyle birlikte siyaset arenasından tam not aldı.
 Gençlik Kolları Başkanı Selami Ocak ve AKP'li gençler de ekip çalışmasıyla göz doldururken, 30 Mart zaferinin kazanılmasındaki en büyük unsur ise hiç AK Parti İlçe Teşkilatı var.
30 Mart'la birlikte Gönen siyaset tarihinde yeni bir dönem başlatan İlçe Başkanı Av. Servet Bıyık ve parti yönetiminin, aday adaylığı sürecinden 30 Mart'a kadar sergiledikleri dik duruşun yanı sıra, hedefe kilitlenip, birlik ve beraberlik içinde çalışma yürüterek, Gönen'i Güney Marmara Bölgesinde AK Partinin kalesi yapmayı bir kez daha başardı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı